Selecteer een pagina

“Ik werk grondig,
het klopt”

Peter Groenendaal

Een ervaren ondernemer en financieel expert

Sinds 2016 help ik kleine en grote ondernemers bij hun boekhouding en belastingzaken. De reden voor deze stap is dat ik dit werk gewoon het leukst vind om te doen: zorgen dat alles klopt en financiële ruimte vinden waar dat kan. Al van jongs af aan was ik met cijfers bezig en daardoor ook automatisch degene die de “kas” regelde bij uitjes en vakanties.

Hiervoor was ik jarenlang financieel directeur van een bedrijf dat ik met twee compagnons heb opgericht – ook een mooie tijd. Voordat ik als ondernemer begon, werkte ik als projectleider bij Imtech, waar ik veel ervaring heb opgedaan over het bedrijfsleven.

Mijn visie op geld

Mijn overtuiging is dat geld er gewoon is. Altijd. Ik heb er dan ook geen zorgen over en dat gun ik jou ook. Op mijn manier wil ik er met veel plezier aan bijdragen dat dit bij jou ook zo gaat werken. Door te beginnen met het op orde brengen en houden van jouw administratie.

Mijn ervaring is: financiële tegenvallers moet je niet uit de weg gaan. Er is altijd een oplossing. Ik zoek samen met je uit waar mogelijkheden liggen. Je kunt me altijd bellen.

 

Mijn vak gaat over controle. Natuurlijk kan geen mens controle over elk aspect van zijn leven hebben. Maar het goed omgaan met situaties waarover je de controle even kwijt bent, dat is vaak de crux.

Persoonlijke aandacht

Niet al mijn klanten hebben behoefte aan persoonlijke aandacht. Ze willen gewoon dat zaken goed geregeld worden. Dat is natuurlijk prima. Wanneer je het wel prettig vindt dat ik soms persoonlijk met je meedenk over je bedrijf, de financiën en de toekomst, dan ben ik er voor je. Als je vragen hebt over hoe je je bedrijf weer financieel gezond kunt maken, dan reik ik je daar de oplossingen voor aan.

De reden dat ik je goed kan adviseren is omdat ik ook persoonlijk heb ervaren hoe zaken soms kunnen mislopen en hoe je daar dan toch goed mee om kunt gaan. Zo kwam ik jaren terug opgebrand thuis te zitten, heb ik wel eens financiële tegenvallers gehad en heb ik moeilijke business-besluiten moeten nemen. Als we elkaar persoonlijk leren kennen, kan ik je daar meer over vertellen als je dat wilt.

Zullen we kennis maken?

Bel of mail me gewoon, dan drinken we een kop koffie en luister ik naar jou.”

 Daarna kan ik je precies vertellen wat je van mij kunt verwachten. Ik kan jou natuurlijk ook bellen op een moment dat het jou schikt.

5 + 11 =

Ik woon en werk in Schiedam, maar werk voor ZZP-ers en MKB in het hele land.

Peter Groenendaal   |   06-41840749

Stockholm 28  |  3124 SG  |  Schiedam

peter@boekhoudingenbelasting.nl